Skip to main content

Instagram

Wil en kan je tijd maken voor Instagram, maar beschik je (nog) niet over de juiste kennis?

Je hebt de ambitie om zelf een Instagram account te runnen, maar je moet even op weg geholpen worden. Wat is het nut van hashtags, hoeveel moet je er gebruiken, en welke dan? Wat is het verschil tussen Instagram reels en TikTok? Hoe máák je überhaupt zo’n reel? Je kan uiteraard investeren in een Instagram cursus, maar ik geef jou graag persoonlijk advies. Gebaseerd op mijn eigen ervaringen met Flora Flies; gefinetuned op jouw huidige skills en de visie van jouw business.

Beschik je over de juiste kennis, maar wil of kan je geen tijd voor Instagram maken?

Dan moeten we ervoor zorgen dat je die kennis zo efficiënt mogelijk kan inzetten. Je kent het belang van consistentie op Instagram, en baalt ervan dat je dat niet kan waarmaken. Scheelt het als ik het plaatsen van de door jou voorbereide posts en stories uit handen neem? En een half uur per dag interact met jouw volgers en inspirerende accounts in jouw niche, door te reageren op comments, DM’s en posts?

Beschik je (nog) niet over de juiste kennis, en wil of kan je daarnaast geen tijd voor Instagram maken?

Hoe lekker is het om Instagram dan volledig uit handen te geven? Jij hoeft er niet meer naar om te kijken, behalve tijdens ons maandelijkse virtuele kopje koffie. Dan bespreken we samen de ontwikkelingen binnen jouw business, zodat ik weer input heb om de volgende maand mee aan de slag te gaan. Afhankelijk van jouw en mijn locatie, lever jij de foto’s en filmpjes die ik voor jouw Instagram kan gebruiken, maak ik deze zelf, of zoeken we daarin naar een balans.

Heb je zowel tijd als kennis?

Top! Dat betekent dat je mij in principe niet nodig hebt. Wellicht vind je het toch fijn om een sparringpartner te hebben. Iemand die altijd op de hoogte is van de nieuwste trends op Instagram en van veranderingen in het algoritme. Of om gewoon een stok achter de deur te hebben om weer een nieuw content plan voor de komende maand te maken.